Meni
Vaša nakupovalna košarica

Načini plačila

Plačilo


Nakup na račun / delno plačilo / obročno plačilo


Za vrednost nakupa do 500,00 € je na voljo možnost "nakup na račun". Preprosto izberite »Nakup na račun« kot plačilno sredstvo v blagajni. Račun boste nato prejeli po e-pošti en delovni dan po dostavi. Nato imate na voljo 14 dni za nakazilo neporavnanega zneska. Na računu boste našli vse podatke o plačilu, vključno z 12-mestnim namenom.

Financiranje (obročno plačilo) se lahko porabi od nabavne vrednosti 150,00 EUR do vrednosti nakupa v višini 3000,00 EUR (vsaka vključuje stroške pošiljanja in zakonsko določen DDV). Izbirate lahko med 3 in do 24 obroki.

Upoštevajte, da je mogoče nakup z računom / obrokom plačati samo, če naslov za izstavitev računa ustreza vašemu zasebnemu prebivališču. Naslov za dostavo mora biti enak naslovu za izstavitev računa (ne sme biti različnega naslova za dostavo).

Nakup na račun / delno plačilo / obročno plačilo je na voljo v naslednjih državah:

Avstrija, Nemčija, Nizozemska, Švica


Mednarodne kreditne in debetne kartice - Visa, Mastercard, MaestroPlačajte priročno in brez tveganja s kartico Visa ali MasterCard. Podatke o vaši kreditni kartici bomo prosili po zaključku naročila. In vse brez tveganja z Mastercard SecureCode in Verified by Visa. Prosimo, upoštevajte: Vaša kartica mora podpirati funkcijo 3-D Secure in jo izda banka v eni od naslednjih držav.

Plačilo s kartico je na voljo v naslednjih državah:
Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Irska, Italija, Kanada, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luxembourg, Madžarsko, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljsko, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Združene države Amerike, Združeno kraljestvo / Velika Britanija


Udobno in brez tveganja plačajte s svojim Diners Clubom ali MaestroCardom. Podatke o vaši kreditni kartici bomo prosili po zaključku naročila. In vse brez tveganja z Diners Club ProtectBuy in Maestro SecureCode. Prosimo, upoštevajte: Vaša kartica mora podpirati funkcijo 3-D Secure in jo izda banka v eni od naslednjih držav.

Plačilo s kartico je na voljo v naslednjih državah:
Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Ciper, Danska, Estonija, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Irska, Italija, Kanada, Latvija, Liechtenstein, Litva, Luxembourg, Madžarsko, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljsko, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Združene države Amerike, Združeno kraljestvo / Velika Britanija


Lokalne kreditne in debetne kartice - Carte Bleue, CartaSi Italy, Dankort
Udobno in brez tveganja plačajte s Carte Bleue, CartaSi Italija ali Dankort. Podatke o vaši kreditni kartici bomo prosili po zaključku naročila. In brez tveganj s Carte Bleue 3-D Secure, CartaSi 3-D Secure in Dankort Zavarovano z Nets. Prosimo, upoštevajte: Vaša kartica mora podpirati funkcijo 3-D Secure in jo izda banka v eni od naslednjih držav.

Plačilo s kartico je na voljo v naslednjih državah:
Danska, Francija, Italija

 

 Avansno plačilo (prenos SEPA)


Po naročilu vam bomo posredovali podatke o računu za depozit. S prenosom pred 12 uro, z današnjim datumom vrednosti, prejmemo denar običajno istega dne. Članki bodo rezervirani ali naročeni takoj po naročilu. Za dostave iz zunanjega skladišča se naročajo samo po prejemu plačila.


Akontacija (nakazilo ACH / ABA)


Po naročilu vam bomo posredovali podatke o našem računu za polog. Z nakazilom pred 12. uro, z datumom valute, dobimo denar navadno isti dan. Članki bodo rezervirani ali naročeni takoj po naročilu. Za dostavo iz zunanjega skladišča se predmeti naročijo šele po prejemu plačila.

Plačila ACH / ABA so elektronska plačila prek avtomatizirane klirinške hiše (ACH) in mreže Bankers Association (ABA). Sredstva se premikajo z enega bančnega računa na drugega s pomočjo posrednika, ki sredstva usmeri na končno destinacijo. Računalniška plačila lahko prinesejo koristi trgovcem in potrošnikom.

ACH / ABA je na voljo v naslednjih državah:
Kanada, Združene države Amerike


SofortBanking - Neposredno bančno nakazilo


SofortBanking je spletni plačilni sistem s certifikatom TÜV, ki temelji na preverjenem sistemu spletnega bančništva s PIN / TAN vhodom za varno in hitro obdelavo vaših spletnih nakupov. Preko varnega plačilnega obrazca iz Klarne, ki ni dostopen trgovcem, SofortBanking samodejno in v realnem času naloži nakazilo na vaš bančni račun na spletu. Znesek nakupa se nakaže takoj in neposredno na bančni račun prodajalca.

Vaše prednosti s SofortBanking:
Priročno - Prenos lahko začnete takoj po zaključku naročila v podjetju CANVORY. Za prehod na spletno mesto banke ni več potrebno. To prihrani čas!
Praktično - Podatki za vaš prenos so že vnaprej izpolnjeni (znesek računa, prejemnik plačila, številka naročila itd.). Dolgočasno vnašanje in izpolnjevanje obrazca za prenos ni več potrebno.
Varno kot spletno bančništvo - sistem sprejme isto kodo PIN in prepozna veljavne TAN-ove vaše banke, saj se v svojo banko prijavite s temi podatki.

Kako deluje
Načeloma lahko vsak uporabnik interneta takojšen prenos uporabi kot plačilno sredstvo, če ima aktiviran spletni bančni račun s postopkom PIN / TAN. Upoštevajte, da takojšen prenos v nekaterih bankah še ni na voljo. Kot dostop do podatkov za takojšen prenos potrebujete:
• Vaša bančna koda
• Številka vašega računa
• Vaši dostopni podatki za prijavo v banko (številka neposrednega bančnega računa ali številka računa, odvisno od banke)
• PIN številko, ki jo uporabljate tudi v banki
• TAN, ki vam ga je dodelila banka

SofortBanking je na voljo v naslednjih državah:
Avstrija, Belgija, Italija, Nemčija, Nizozemska, Poljsko, Španija, Velika Britanija / Združeno kraljestvo

 

 eps - Neposredno bančno nakazilo


EPS (E-Payment Standard) je zelo priročen plačilni sistem, saj gradi na obstoječih platformah spletnega bančništva. Če izberete to možnost plačila, boste samodejno preusmerjeni na običajno spletno bančništvo. Vse potrebne informacije (ime računa, številka računa, namen itd.) So že deponirane.

Vaša prednost: znesek je takoj nakazan v naš račun, da bomo lahko hitreje obdelali vaše naročilo.

Eps je na voljo v naslednjih državah:
Avstrija


giropay - Neposredno bančno nakazilo


giropay je spletno plačilno sredstvo, ki ga ponuja več kot 1.500 bank in hranilnic. Na podlagi spletnega bančništva s kodo PIN in TAN omogoča enostavno, hitro in varno plačevanje preko spletnega prenosa.

Vse kar potrebujete je račun za preverjanje elektronskega bančništva pri sodelujoči banki ali hranilnici.

Giropay je na voljo v naslednjih državah:
Nemčija


Bancontact / Mister Cash - Neposredno bančno nakazilo


Bancontact / Mister Cash je spletni plačilni sistem, ki so ga razvile banke v Belgiji in je podoben plačilnemu sistemu iDEAL na Nizozemskem. Banke članice so Dexia, BNP Paribas, ING, Fortis, KBC, CBC, AXA Bank, VDK- in Record Bank. Uporaba je zelo preprosta, hitra, predvsem pa zanesljiva in varna. Vse belgijske stranke zgoraj omenjenih bank, ki uporabljajo internetno bančništvo, lahko uporabljajo Bancontact / Mister Cash. Svoje nakupe lahko takoj plačate prek spleta z Bancontact / Mister Cash v poznanem bančnem okolju. V ta namen ni treba skleniti posebne naročnine in ni dodatnih pristojbin. Plačila, ki jih opravite, bodo obdelana v nekaj sekundah in jih lahko takoj preverite na izpisku spletnega računa.

Kako plačujete z Bancontact / Mister Cash?
1. Kot način plačila izberite Bancontact / Mister Cash
2. Vnesite številko računa in datum poteka
3. Zdaj boste preusmerjeni na varno stran v svoji banki, za sprejem plačila uporabite bralnik kartic Digipass
4. Preverite podatke in potrdite plačilo

Bancontact / Mister Cash je na voljo v naslednjih državah:
Belgija


iDEAL - Neposredno bančno nakazilo


Z iDEAL-om lahko varno in enostavno plačujete za spletne nakupe. iDEAL je sistem, ki vas neposredno poveže s spletnim bančništvom. Hitro, varno in enostavno plačujete v svojem znanem okolju spletnega bančništva na svoji banki. Ni vam treba registrirati, prenašati datotek ali odpreti računa. Plačila se obdelajo takoj in so takoj vidna v izpisku elektronskega računa vaše banke. Poleg tega sta vaše ime in številka računa v spletni trgovini znana šele po odobritvi plačila.

Kako plačam z iDEAL?
1. Kot način plačila izberite iDEAL
2. Izberite svojo banko in preusmerjeni boste na domačo stran banke
3. Prijavite se na prijavni strani banke s številko računa in PIN kodo
4. Preverite podrobnosti svojega plačila in potrdite plačilo

iDEAL je na voljo v naslednjih državah:
Nizozemska


Przelewy24 - Neposredno bančno nakazilo


Odločite se za hitro in varno plačilo prek Przelewy24. Takoj, ko izberete to plačilno sredstvo, se vsi zahtevani podatki samodejno pošljejo Przelewy24. Vse, kar morate storiti, je, da izberete svojo banko in izvedete plačilo s pomočjo TAN-a, kot pri običajnem nakazilu. Ko je postopek končan, nam bo plačilo poslano v realnem času. Plačilni način Przelewy24 podpira plačila več kot 165 bank in različne druge načine plačila. Przelewy24 je na Poljskem najbolj uporabljen način plačila. Plačajte zanesljivo in hitro. Vaše naročilo je mogoče takoj obdelati in poslati.

Przelewy24 je na voljo v naslednjih državah:
Poljska


MultiBanco / MB Way / Payshop


Multibanco je medbančna mreža na Portugalskem, ki jo upravlja SIBS, Sociedade Interbancária de Serviços, ki ponuja imetnikom kartic več kot 60 storitev, od dviga gotovine na bankomatih do internetnih plačil. Po nakupu morate plačilo opraviti čim prej. Uporabite priložene podatke: entiteto, referenco in znesek. Plačila Multibanco veljajo 3 dni. Po tem obdobju se naročilo šteje za neveljavno in bo preklicano.

MB Way je varen in strogo zaupen. Za plačilo lahko uporabite aplikacijo MB Way ali številko svojega mobilnega telefona in kodo PIN Way MB. Plačilo v načinu MB se izvede takoj s potrditvijo 5-minutnega okna. Po tem času se naročilo šteje za neveljavno in bo preklicano.

S storitvijo Payshop lahko plačujete svoje račune v komercialnih objektih s sistemom, nameščenim varno in brezplačno.
Pojdite do zastopnika Payshop (CCT, supermarketi, trgovine, bencinske črpalke, trgovine s tobačnimi izdelki, pisarniški material, kioski in kavarne) s svojim računom CANVORY, izvedite plačilo in obdržite potrdilo. Plačilo po tej poti lahko traja do 24 ur. Plačila preko Payshopa veljajo 3 dni. Po tem obdobju se naročilo šteje za neveljavno in bo preklicano.

V primeru neuspelih plačil boste nekaj dni kasneje po e-pošti prejeli naše podatke IBAN, da boste lahko opravili ročni bančni nakazilo.

MultiBanco / MB Way / Payshop je na voljo v naslednjih državah:
Portugalska


 Neosurf


Neosurf je plačilno sredstvo v obliki predplačniške kartice, torej kartice s predplačniškim pologom. Predplačniške kartice Neosurf so na voljo po 10, 15 €, 20 €, 30 €, 50 € in 100 € in jih je mogoče ugodno kupiti prek kreditne kartice ali gotovinskega depozita prek prodajnih mest v vseh spodaj navedenih državah.

Vse partnerske trgovine Neosurf najdete na spletni strani www.neosurf.com

Neosurf je na voljo v naslednjih državah:
Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Ciper, Francija, Irska, Italija, Kanada, Latvija, Litva, Luxembourg, Malta, Nizozemska, Poljsko, Portugalska, Romunija, Španija, Združeno kraljestvo


paysafecard


Kdo želi plačati na internetu brez bančnega računa, kreditne kartice ali ponudnik plačilnih z računa dolžnosti gotovo porabil paysafecard. Ker je paysafecard sistem predplačniške kartice s 16-mestno kodo PIN, ki se lahko pošlje npr. V supermarketu lahko kupite bencinske servise ali predplačilne kartice. paysafecard je na voljo za 10, 15, 20, 25, 30, 50 ali 100 EUR. Po končanem red strežnika, boste preusmerjeni na katere je treba vnesti 16-mestno kodo PIN na strani paysafecard.com. Potem imamo lahko znesek, ki se je pojavila v redu in mogoče preostali kredit je še vedno na voljo na paysafecard.

Vse partnerske trgovine Paysafecard najdete na spletni strani www.paysafecard.com

Paysafecard je na voljo v naslednjih državah:
Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Ciper, Danska, Finska, Francija, Grčija, Hrvaška, Irska, Italija, Kanada, Latvija, Litva, Luxembourg, Madžarsko, Malta, Nemčija, Nizozemska, Poljsko, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Združene države Amerike / ZDA, Združeno kraljestvo


paysafecash


Paysafecash - kupite na spletu, plačajte brez povezave z gotovino - to je tako enostavno:
1.) Izberite Paysafecash ob odjavi in dobite črtno kodo
2.) Optično branje črtne kode v Paysafecashovih trgovinah in plačilo
3.) Pripravljen - vaše naročilo nam bo dostavljeno!

Vse partnerske prodajalne Paysafecash lahko najdete na www.paysafecash.com

Paysafecash je na voljo v naslednjih državah:
Avstrija, Belgija, Češka, Danska, France, Grčija, Hrvaška, Irska, Italija, Kanada, Litva, Luxembourg, Madžarska, Malta, Nizozemska, Poljska, Portugalska, Romunija, Slovaška, Slovenija, Španija, Švedska, Švica, Združeno kraljestvo


Kripto valute - Bitcoin, Monero, Ether


Od zdaj naprej sprejemamo kriptokupnosti kot plačilno sredstvo. Natančneje, se lahko na enostaven način plača v Bitcoin, Ether in Monero. Tako enostavno plačilo z BTC, ETH in XMR: na blagajni izberite "CoinPayments.net - Bitcoin ali eter." Ti bodo samodejno posreduje plačilo, nato pa je treba samo za skeniranje prikazano QR kodo Crypto Denarnica aplikacijo.

Kripto valuta je na voljo v naslednjih državah:
Po vsem svetu


Gotovino po povzetju

Nachnahme Post

Plačilo bo izvedeno ob dostavi paketa s strani kurirja. Za dostavo v Avstriji zaračunamo doplačilo v višini 6,00 € in za dostavo v Nemčiji 12,00 €. Denar ob dostavi je trenutno možen le pri naročilih iz Nemčije in Avstrije.

Dostava v gotovini je na voljo v naslednjih državah:
Avstrija, Nemčija