Meni
Vaša nakupovalna košarica

Rolling Papers / Cigaretni papir

Papirji so cigaretni papirji, ki so običajno narejeni iz konoplje, riža ali lana.

Pomembne lastnosti cigaretnih papirja so debelina papirja, sijaj, okus in lepilni trak.

Papers naj ...

  • biti opremljeni z lepilnim trakom, ki je sestavljen iz naravnih sestavin
  • brez vonja
  • nimajo nobenega okusa (izjema: aromatizirani papir)
  • bodite čimbolj tanjši
  • počasi spali in enakomerno spali


Za prodajo vam ponujamo različne cigaretne papirje. Nekateri dokumenti so ozki, drugi so široki. Nekateri so pakirani kot posamezni letaki, drugi na dolgih zvitkih, ki vam omogočajo, da sami določite dolžino cigaret. Nenazadnje pa obstajajo tudi predtočkani primeri cigaret (Cones). Cigaretni papir ni nujno, da je bel, vendar ima pogosto naravni rjav ton ali je celo transparenten.

Blagovna znamka: MARIE Model: 415100002
Imamo nasvet za vse ljubitelje narave:Novi filtri Marie Active s premerom 6 mm so namenjeni tistim, ki imajo radi polno užitek pri vrtenju. Ker samo prepuščajo, kar je res dobro. Trajne aktivne ogljikove granule očiščenega kokosovega oglja in dveh keramičnih pokrovčkov zagotavljata idealen prehod. N..
5.49€
Brez DDV:4.58€
Blagovna znamka: MARIE Model: 418438043
Z nasveti za filter Marie lahko naredite veliko zabavnih stvari. Na primer naredite flip knjigo. Ali pa jih lahko preprosto uporabite, da se prepustite obračanju velikosti King Size. Ker to zagotovo lahko naredijo to najbolje - zahvaljujoč predhodni perforaciji za lažje vijačenje in cevi iz pap..
0.59€
Brez DDV:0.49€
Blagovna znamka: MARIE Model: 418438047
Z nasveti za filter Marie lahko naredite veliko zabavnih stvari. Na primer naredite flip knjigo. Ali pa jih lahko preprosto uporabite, da se prepustite obračanju velikosti King Size. Ker to zagotovo lahko naredijo to najbolje - zahvaljujoč predhodni perforaciji za lažje vijačenje in cevi iz pap..
0.59€
Brez DDV:0.49€
Blagovna znamka: MARIE Model: 411438221
Zamislite si, da je bil to dolg dan. Pridi domov, pakiran. In potem spoznanje: zdaj je bilo nekaj pomembnega pozabljeno. Ampak ne skrbite: to se ne more zgoditi z priročnim kombinacijskim paketom podjetja Marie. Ker obstajajo dokumenti z nasveti za filtra že tam. Zaradi vertikalne perforacije se nas..
1.99€
Brez DDV:1.66€
Blagovna znamka: MARIE Model: 411438038
Razkriti kralj med dokumenti je precejšnje veličastno prizorišče z dolžino več kot 10 centimetrov. In ponuja neverjetno veliko prostora za užitek vrtenja King Size. S počasnim izgorevanjem za daljši užitek v zavit - samoproizvajalec gredo ven, če ga ne privlači.Marie King Size Slim je v praktič..
1.39€
Brez DDV:1.16€
Blagovna znamka: MARIE Model: 418438053
Imamo nasvet za vse ljubitelje narave:Naravne filme Marie narave. Ker so narejeni iz nebeljenega papirja in so na voljo v formatu 58 x 26 mm, s 35 listi. Praktična perforacija olajša vijačenje in tako zagotavlja največji užitek obračanja zelenega kralja.Lastnosti:Na voljo v širini (58 x 26 mm)B..
0.59€
Brez DDV:0.49€
Blagovna znamka: MARIE Model: 411438049
Ljubitelji narave imajo radi na podeželju. Zato vam ni treba storiti, ne da bi ga obrnili. Kot vsi naravni prijatelji, so prijatelji MARIE narave King Size Slim izdelani iz certificirane organske konoplje - ne postane bolj zelen. V kakovosti Ultrafine papirja s samo 14 g osnovno težo. Nebeljeni, z n..
1.39€
Brez DDV:1.16€
Blagovna znamka: MARIE Model: 411438052
Za posameznike, ljubitelje in samoustvarjalce. Za Kingsize, Queensize ali Regular. Za naravo fantje, cvet deklet in hip hipster hipijev. Prijatelji MARIE narave Rolls Slim z debelino papirja 14 g so za tiste, ki radi uživajo v naravi: nebeljeni, narejeni iz organske konoplje, lepilne površine gumija..
1.89€
Brez DDV:1.57€
Blagovna znamka: MARIE Model: 411438045
Če je tako kot Rolls Royce of Papers, to je Marie Rolls Slim. Ker imajo prav tisto avstrijsko kakovost, ki je tradicionalna blagovna znamka. Ponosni 5-metrski vsebini ponujajo veliko zabave, kot ga poznamo in ljubimo. Dolžina letaka se lahko določi posamezno. Papir opeče zelo počasi, tako da no..
1.89€
Brez DDV:1.57€
Prikazujem 1 do 9 od 9 (1 strani)